Vores menu

Se vores udvalg af lækre retter hos Cafe Sisko

Hvad vi tilbyder

Stort udvalg på menukort

Vi har specielt fokus på traditionelle danske retter med et moderne twist. Vi bruger kvalitets råvarer og alt er frisklavet. Hos Cafe Sisko  er det altid en smagsoplevelse

Pizzamenu

Du kan bestille take away fra vores pizzaria alle ugens dage. Vi har et stort udvalg af fastfood, og vores råvarer er altid af høj kvalitet. Vores dej er langtidshævet og vores råvarer er kun af det bedste kvalitet.

FROKOSTMENU

Når du bestiller kaffe hos os er den økologisk, og du er samtidig med til at støtte op omkring Orang Utan projektet, som kæmper for at bevare regnskoven, der er habitat for orangutangen på Sumatra.

AFTENMENU

Cafe SISKO Burger – Hjemmebagt fuldkornsbolle med oksekød eller kylling, sprødstegt bacon og cheddar ost. Serveres med salvie krydrede kartoffelbåde. Smag vores burger og få en fantastisk smagsoplevelse.
Afhold dit selskab hos Cafe Sisko

Ønsker du/i at afholde selskab hos os, så står vi klar til at give jer en god oplevelse. I kan booke et bord med det samme herunder. I er også velkommen til, at kontakte os telefonisk for, at høre mere.

God mad &
Fantastisk atmosfære

Du kan vælge mellem de mange lækre retter, som består af friske og smagsfulde råvarer.

Kom forbi caféen og prøv vores favoritter. Du kan se hele menukortet på siden, og bestille bord hvis du bliver fristet.

Ønsker du/i at afholde selskab hos os, så står vi klar til at give jer en god oplevelse. I kan booke et bord med det samme herunder. Ring til os på tlf.nr.: +45 44 44 98 86 (Caféen).